Erin EagleCaller

 • Female
 • from Neverland
 • Member since May 24th 2018
Posts
481
Likes Received
410
Points
2,971
Profile Hits
2,079
 • Θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα από το παιχνίδι και ότι έχει σχέση με αυτό για προσωπικούς λόγους , όχι μεγάλο αυτή τη φορά, μην ανησυχήσετε. Μέχρι να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες , τα πμ μου θα είναι ανοιχτά για ότι με χρειαστείτε και θα απαντάω όσο πιο σύντομα μπορώ όταν τα βλέπω. Θα κλείσω με ένα κείμενο που διάβασα πρόσφατα και ένα τραγούδι που τελευταία ακούω συχνά:


  «Σέβομαι». Μία λέξη με βαρύνουσα σημασία, που τη γνωρίζουμε πολύ καλά. Όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί και μοναδικοί. Αυτή η διαφορετικότητα είναι που κάνει σημαντικό τον καθένα από εμάς στην κοινωνία, με αλλιώτικο ρόλο και σκοπό. Όταν συνειδητοποιήσουμε τι ξεχωριστό έχουμε απ’ τους άλλους, τότε ξεκινάμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας και να τον αγαπάμε. Επειδή ο σεβασμός εμπεριέχει και την αγάπη. Και κάπου εκεί αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα όλων των ανθρώπων και μαθαίνουμε να τους σεβόμαστε. Ο σεβασμός θα λέγαμε ότι είναι τρόπος ζωής.

  Λιγότερο ή περισσότερο, όλοι μας ήρθαμε αντιμέτωποι με ασεβείς και περιφρονητικές συμπεριφορές άλλων ανθρώπων προς το πρόσωπό μας -συνάδελφοι, εργοδότες, απλοί γνωστοί, φίλοι, συγγενείς κι ερωτικοί σύντροφοι που δε μας εκτίμησαν. Απογοητευτήκαμε, νευριάσαμε, στενοχωρηθήκαμε, πονέσαμε, αισθανθήκαμε να μας πνίγει το δίκιο. Κι εκεί αρχίσαμε ν’ αναρωτιόμαστε τον λόγο που ενώ προσπαθούμε να τους ικανοποιούμε όλους, σεβόμενοι τα «θέλω» και τις ανάγκες τους, αυτοί μας περιφρονούν. Ποιο λάθος κάνουμε; Φταίμε εμείς; Ο σεβασμός τελικά κερδίζεται, διαπραγματεύεται ή επιβάλλεται; Τι απ’ όλα αυτά;

  Πόσες φόρες δείξαμε ανοχή σε συμπεριφορές άλλων, που μας έθιξαν; Κάπου πιστέψαμε ότι με την ανοχή μας, εκείνοι θα κατανοήσουν το λάθος τους, θα εκτιμήσουν την προσπάθειά μας και θ’ αλλάξουν τον τρόπο τους. Φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ. Επειδή η εκτίμηση κι ο σεβασμός είναι έννοιες αλληλένδετες, που προϋποθέτουν η μία την ύπαρξη της άλλης. Όμως εμείς δεν το βάζαμε κάτω. Συνεχίζαμε να προσπαθούμε με κάθε τρόπο να κερδίσουμε τον σεβασμό τους. Ανεπιτυχώς και πάλι. Επειδή ο σεβασμός δεν κερδίζεται, αν ο άλλος δε θέλει να στον προσφέρει. Και τότε το μικρόβιο της εκδίκησης εμφανίζεται και ριζώνεται μέσα μας. Τρωγόμαστε να βρούμε τον τρόπο που θα τους μειώσει και θα τους πονέσει, όπως ακριβώς νιώσαμε με τη δική τους συμπεριφορά.

  Αφού δε μας σέβονται, να τους κάνουμε να μας φοβούνται; Ο φόβος∙ ένα βασικό ανθρώπινο συναίσθημα, που αναπτύσσεται μπροστά στον κίνδυνο απειλής. Φαντάζει στο μυαλό μας ως μόνη λύση, που θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα: να τους επιβάλλουμε να μας σέβονται. Προκαλούμε τον φόβο τους, μ’ όποιον τρόπο μπορούμε, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό… Κι έτσι το παιχνίδι αλλάζει· δε μας εξουσιάζουν πια, εμείς είμαστε αυτοί που τους εξουσιάζουμε.

  Ωραία, λοιπόν, πράγματι, το καταφέραμε. Εμείς που υποστηρίζουμε ότι εκτιμούμε την προσωπικότητα των άλλων, τις ανάγκες και τα «θέλω» τους, που σεβόμαστε τη διαφορετικότητά τους, χρησιμοποιώντας ανήθικους τρόπους, προκαλέσαμε τον φόβο τους! Και τώρα τους εξουσιάζουμε. Τι καταφέραμε; Να γίνουμε ίδιοι μ’ εκείνους. Να χάσουμε τον αυτοσεβασμό μας.

  Αυτοί που δε φοβούνται τους ανθρώπους, δεν έχουν ανάγκη να τους εξουσιάζουν. Επειδή «εξουσιάζω» σημαίνει «ελέγχω». Κι «ελέγχω» σημαίνει ότι «έχω τη δύναμη να κάνω ό,τι θέλω». Όταν όμως ελέγχω, δε σέβομαι. Ποιο είναι, λοιπόν, το αποτέλεσμα; Εξισωνόμαστε μ’ εκείνους που βλέπουμε εχθρούς μας. Και στο τέλος, τι κερδίζουμε; Ενώ το μόνο που θέλαμε ήταν να μας σέβονται, τώρα μας φοβούνται. Άρα αυτό που επιθυμούσαμε αρχικά, δεν το πετύχαμε. Και σίγουρα δε νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Επειδή ο σεβασμός δεν επιβάλλεται με κάποιο τρόπο, ούτε με τον φόβο.

  Τότε τι κάνουμε, όταν δε θέλουμε για διάφορους λόγους ν’ απομακρυνθούμε απ’ τους ανθρώπους αυτούς; Τους μιλάμε έξω απ’ τα δόντια. Επειδή δεν έχουμε ν’ αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Δε φοβόμαστε και δεν κρύβουμε ό,τι νιώθουμε, γιατί γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς είμαστε. Αρκεί πρώτα να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν προσφέρουμε άνευ όρων τον εαυτό μας σ’ εκείνους που δε μας σέβονται, προσφέρουμε κομμάτια μας που δε θα τα πάρουμε ποτέ πίσω. Ουσιαστικά τους τα χαρίζουμε. Κι αν εκείνοι συνεχίζουν την ίδια ασεβή συμπεριφορά, τότε πρέπει να φύγουμε. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ούτε καν πρώτες!

  Φεύγουμε, δίχως να κοιτάμε πίσω. Επειδή ο σεβασμός δε διαπραγματεύεται. Επειδή δε φοβόμαστε τη μοναξιά και μπορούμε να σταθούμε στα δικά μας πόδια. Γνωρίζουμε ότι κανένας μας δεν είναι αλάνθαστος. Αποδεχόμαστε τα λάθη και τις αδυναμίες των άλλων κι επιθυμούμε να κάνουν κι εκείνοι το ίδιο για εμάς. Κι επειδή αναγνωρίζουμε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, είμαστε σε θέση ν’ αποδεχθούμε ότι δε φέρονται όλοι όπως εμείς -όσο κι αν αυτό πονάει.

  Όταν υπάρχει αυτοσεβασμός, τότε η αποχώρηση γίνεται πιο εύκολη. Ίσως, τελικά, το να απομακρύνεσαι απ’ όσους δε σ’ εκτιμούν, είναι κι ένας σωστός τρόπος να τους κάνεις να σε σεβαστούν. Δίχως κακίες, απειλές και προκλήσεις. Η σιωπή είναι που κάνει τον μεγαλύτερο θόρυβο, τον πιο εκκωφαντικό.

  «Αφού δε με σέβεσαι καλύτερα να με φοβάσαι.»; Ας το θέσουμε αλλιώς. «Δε θέλω να με φοβάσαι. Αυτό που θέλω είναι να με σέβεσαι.»

  ~Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου • CbpgHZH.png?1  Καλώς ήρθατε στο νέο σύστημα κατάταξης της εξάσκησης PvP που δημιουργήθηκε μέσα από αρχική ιδέα μέλους του σέρβερ μας. Ολοκληρώθηκε και υλοποιήθηκε μετά από διορθώσεις, προσθήκες και προτάσεις και ελπίζουμε μέσα από αυτό,να καταφέρουμε οι παίκτες, να επιστρέψουν στις αρένες του pvp , αλλά κυρίως στην εξάσκηση. Xωρίς να χρειάζεται να έχουν μέλος ή να καταναλώσουν κορώνες για την συμμετοχή τους, κατατάσσοντας τους σε ένα σύστημα PvP Ladder, γενικής κατάταξης, σύμφωνα με την βαθμολογία τους, αλλά και τη δύναμη τους, έχοντας ώς κίνητρο την ευγενή άμιλλα, αλλά και να μάθουν μέσα από αυτό pvp και να συνεργαστούν.
  Η όλη ιδέα βασίζεται σε όλους τους παίκτες της κοινότητας, καθώς όλοι μπορούν να λάβουν μέρος είτε έχουν μέλος και κορώνες είτε όχι. Η ιδέα συνάδει με τον κύριο στόχο του σέρβερ μας, δηλαδή στο να επιστρέψουν οι παίκτες στο λόμπυ της εξάσκησης του PvP και να ασχοληθούν με τις μάχες απέναντι σε άλλους παίκτες. Να μάθουν να χειρίζονται την τράπουλα τους και να μάθουν τη δύναμη και την στρατηγική των ξορκιών και τη χρησιμότητα τους και να μην βασίζονται τόσο στον εξοπλισμό τους. Να παίζουν για να μάθουν και όχι απλά για τη νίκη.
  Σας περιμένουμε όλους στην αρένα!


  Με εκτίμηση:

  Έριν Κάλεσμα Αετού - Wizard101 Greek Community- Discord Owner
  & το staff του σέρβερ & σημαντικά μέλη του, που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του.
  Περισσότερες πληροφορίες στο φόρουμ εδώ!

  Ξεκίνησε 03/02/20 περισσότερες πληροφορίες εδω

 • Επιστρέφω στο παιχνίδι, στους οδηγούς μου στο φόρουμ,

  την Ελληνική Wiki και το Αμερικάνικο Fansite Ravenwood Academy.

  Στην μελλοντική ενασχόληση μου με το κανάλι μου στο YouTube

  και την συμμετοχή του στο πρόγραμμα hero.li / Forgemasters της Gameforge.

  Στα καθήκοντα μου στον σέρβερ του Discord Wizard101 Greek Community, ως Owner και δημιουργός του.


  *Στο προσωπικό μου προφίλ στο Facebook, θα κινούμε πια μόνο σε προσωπικό επίπεδο και όχι σαν διαχειριστής οποιασδήποτε ομάδας ή σελίδας του. Με ατομικές ενημερώσεις, νέα του παιχνιδιού και ανακοινώσεις του σέρβερ στο Discord.


  Σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις στο ανάλογο ποστ του φόρουμ,

  για οποιαδήποτε νέα του σέρβερ.


  I am Back!

 • Σταματάω το παιχνίδι για αόριστο χρονικό διάστημα για προσωπικούς λόγους και αδρανοποιώ την ενημέρωση των οδηγών μου και τη δράση μου στο φόρουμ.


  Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας και την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια.

  Να σέβεστε ο ένας τον άλλον, να είστε όλοι μαζί αγαπημένοι και ενωμένοι και να κάνετε όμορφα πράγματα για να γίνει η κοινότητα του παιχνιδιού καλύτερη.

  Ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη και να βοηθάτε τους άλλους.

  Ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω ξανά.

  Χάρηκα που σας γνώρισα, να περνάτε καλά και θα μου λείψετε όλοι.

  Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου 2764.png
  I know I like you to be free

 • Wizard101 Fanpages:


  *fire*Έριν Κάλεσμα Αετού 130lvl*fire*

  Wizard101 Fanpages:

  :enchantment:Discord Owner: Wizard101 Greek Community (Gr) :enchantment:

  :enchantment:Discord Partner: Ravenwood Community (Amber's Discord):enchantment:

  :enchantment:Fansite Staff (Writer & Content Creator): Ravenwood Academy (RA)

  :enchantment:Forgemaster & Discord RA Youtube Partner: My YouTube Channel

  :enchantment:My Facebook: Erina Erin:enchantment:My Twitter: Erin EagleCaller

  image.png

 • My Contests !


  Forum:

  Old:

  1) Lottery Paysafe Card 18/01/17

  2) Fishing Contest! 07/07/17

  3) Find the differences 01/05/18

  New:

  4) Post Battle


  Facebook Group:


  Wizard101 Greek Community *


  Gr:

  1) Best idea:How we can make the game better

  2) Find Gamma fast and upload photo

  3) Find me and take a photo

  4) Photo contest

  5) Fishing event Contest

  6) Question Contest in Ravenwood


  *Παραιτήθηκα σαν admin και αποχώρησα σαν μέλος τον Μάϊο του 2019,

  μετά από 5 χρόνια στη διαχείριση του facebook group.


  Com:

  7) Photo Easter Contest


  Discord Owner Gr: Wizard101 Greek Community


  1) Faster answer #general (paysafe)

  2) Surprise contest #general (paysafe)

  3) Giveaway Bot #current_giveaways (paysafe)

  4) Giveaway Bot #current_giveaways (5 packs of choice)

  5) Giveaway Bot #giveaways (3 winners & 3 packs of choice)

  6) Game Roles Giveaways (5000crowns 1 winner)

  7) Tourney Challenge 12/01/19 1v1 (5000 crowns)

  8 ) Giveaway Bot #giveaways (1 winner & 3 packs of choice)

  9) Giveaway Bot #giveaways (paysafe)

  10) Giveaway Bot #giveaways (paysafe)

  11) Giveaway Bot #giveaways (3 packs of choice)

  12) Giveaway Bot #giveaways (5000 crowns)

  13) Best of 3, #pvp-news [ladder] (1 winner 5000 crowns)

  14) Giveaway Bot #giveaways (paysafe)

  15) Giveaway Bot #giveaways (3 paysafe cards)

  16) Giveaway Bot #Vip-giveaways (1 winner 2000 crowns)

  17) Giveaway Bot #giveaways (1 winner & 10 packs of choice)

  18) Giveaway Bot #giveaways (3 paysafe cards)

  19) Giveaway Bot #Vip-giveaways (1 winner 10,000 crowns)

  20) Giveaway Bot #Vip-giveaways (3 winner paysafe cards)


  Discord Com: Wizard101


  1) One Month Membership

 • Discord : Wizard101 Greek Community - Event Team - Contests:

  1) Darkmoor Challenge PVP / Πρόκληση Του Σκοτεινόβαλτου 1V1 (14-15-16/10/18)

  Video & Bihind the Scenes


  2) Halloween in the Wyrd House ( Σάββατο 27/10/18 )

  Bihind the Scenes


  3) Tourney Challenger (12/01/19)


  4) Τουρνουά PvP - Fight Club Knockout ! (04/05/19)


  5) Πρόκληση Του Σκοτεινόβαλτου 1V1/Τουρνουά PVP (1 & 2 Σεπτεμβρίου 2019)

  Video


  6) Εορταστικό Πάρτυ 2020! (05/01/19)  

  Video


  7) PvP Tournament - Best Of Three (11/03/20 - 15/03/20)


  8 ) Μαγικός Τροχός Δραστηριοτήτων (22/06/20-28/06/20)

  Video


  9) Τουρνουά PvP - Fight Club Knockout (23/08/20)  *Events που έχουν ξεκινήσει ομαδικά από την Event Team που έχει δημιουργηθεί από εμένα στις αρχές Σεπτεμβρίου 2018, χρησιμοποιώντας το 100% των καναλιών και του δυναμικού της για την πραγματοποίηση τους, έχοντας την επίβλεψη/έγκριση μου σαν Owner του σέρβερ ή αντικαταστάτη μου σε περίπτωση απουσίας μου.


  Μέλη της Event Team 2020:


  Creator & Leader of Event Team: Έριν Κάλεσμα Αετού

  Master Of Event Team: Μάρκ Σημάδι Ξωτικού

  Master Of PvP Event: Κυνηγός Λάμψη Θανάτου

  Συντονιστές/Κριτές:

  Άντριου Εξουσία Ήλιου

  Λήδα Κάτοχος Πάγου

  Φιόνα Μάτια Αετού


  yjCEaKz.png

  ---------------------------


  Contests/ Με την υποστήριξη της Event Team του

  Discord server: Wizard101 Greek Community:


  1)[Escape Room] "Κυνήγι θησαυρού στον καταραμένο τύμβο (07/04/19)


  2) Mini-event (10/1/19)


  *Events που έχουν γίνει από μέλη της Event Team του Discord server χρησιμοποιώντας ιδέες και τα κανάλια της για έγκριση , τσεκάρισμα του event και βοήθεια.

  Φέροντας την άδεια και την υποστήριξη της Event Team του Discord server Wizard101 Greek Community και κατά συνέπεια του εμένα σαν Owner.


  --------------------------


  Τιμητικά, για τους παίκτες-μέλη που υπήρξαν μέσα στην event team, θα ανεβάζω κατά διαστήματα στο προφίλ μου εδώ, όσους έχουν περάσει από την event team, αλλά έχουν αποχωρήσει, μαζί με τους σημερινούς παίκτες-μέλη της Event team του Discord server Wizard101 Greek Community.

  Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας :)


  QItrVyV.png

  * Ο παίκτης Ντάνιελ Σπαθί Τέρατος, άλλαξε πια κάτοχο. Επομένως θα ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Σταύρο για την βοήθεια του, όταν χρησιμοποιούσε αυτό τον λογαριασμό και βοηθούσε στην Event team του σερβερ μας!

 • Visit my youtube channel!

  Darkmoor - Upper Halls/ World Recor/Unique Solo Video by Erin EagleCaller - 100lvl (2016)