Διάφορές προτάσεις

 • Κηπουρική

  1) Ξόρκι "Μάζεψε & Φύτεψε" το οποίο θα θερίζει όλα τα αρχαία φυτά και φυτεύει τους σπόρους που δίνουν (αν δώσουν).

  2) Το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά ως εναλλακτικό κουμπί θερισμού. Με λίγα λόγια να έχουμε την επιλογή να ξαναφυτεύουμε το φυτό αυτόματα μαζί με τον θερισμό.


  :Moolinda_01:

  Τερατολογία

  1) Καλύτερες ανταμοιβές από τέρατα εντός του τερατονόμικον. Μπορώ να δω το πρόβλημα με τα τέρατα εντός του τερατονόμικον να ρίχνουν τα αρχικά τους drops, αλλά πιστεύω πως δεν υπάρχει θέμα με το να ρίχνουν τουλάχιστον τα έπιπλα που ρίχνουν κανονικά, και λίγο παραπάνω χρυσό. Ιδανικά πιστεύω πως θα ήταν καλό να έχει ο κόσμος λόγο να χρησιμοποιεί τερατονόμικον πέρα από ειδικά φτιαγμένες μάχες καθαρά για διασκέδαση.

  2) Επιλογή αφαίρεσης καρτών από το τερατονόμικον. Από ότι ξέρουμε όταν τοποθετηθεί μια κάρτα επίκλησης σε τερατονόμικο, δεν μπορεί να αφαιρεθεί και πρέπει να καταστραφεί εάν θέλει κάποιος να την αντικαταστήσει. Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για αυτό είναι τυχών προβλήματα αν κάποιος βρίσκετε ήδη μέσα στο τερατονόμικον κατά την αφαίρεση μιας κάρτας επίκλησης. Αλλά πιστεύω πως δεν θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να διορθωθεί αυτό.

  3) Πολλαπλά επίπεδα για το κάθε ξόρκι τερατολογίας. Όσο προχωράμε στην σπείρα, τα τέρατα είναι δυνατότερα και πιστεύω πως πολλοί κόσμοι σχεδιάστηκαν με τα ξόρκια ήλιου (μπουνιές) στο νου. Προς το παρόν αυτό δεν κάνει την συλλογή άνιμους από συγκεκριμένα τέρατα αδύνατη αλλά πολύ ποιο δύσκολη διότι πρέπει να θυσιάσουμε ένα μεγάλο ποσό της ζημίας μας για να προσθέσουμε κάρτες αφαίρεσης άνιμους στα ξόρκια μας. Η πρόταση μου είναι να προστεθούν στο παιχνίδι εκδοχές των ξορκιών αφαίρεσης άνιμους οι οποίες προσθέτουν παραπάνω ζημία στα ξόρκια μαζί με την αφαίρεση άνιμους, για τερατολόγους μεγαλύτερου επιπέδου. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα μέσω των spellments (συγνώμη, ξέχασα τον ελληνικό όρο).

  :Cyrus_01:

  Μαγεία Κάστρου

  1) Από ότι έχω καταλάβει οι μαγικοί ανακλαστήρες τύχης εκτελούν τα ξόρκια με μια συγκεκριμένη "τυχαία" σειρά. Το πρόβλημα είναι πως αν κάποιος βρεθεί στον ίδιο χώρο με κάποιον άλλο που έχει ήδη δει έναν μαγικό ανακλαστήρα τύχης να ενεργοποιήται, θα δει τα "ξόρκια" να εκτελούνται με την ίδια σειρά ξεκινώντας από την αρχή. Καταλαβαίνω πως γενικά το παιχνίδι πάσχει από μια γενική έλλειψη επικοινωνίας client με διακομιστή αλλά πιστεύω πως το συγκεκριμένο μπορεί να διορθωθεί.

  2) Θα ήταν καλό το NPC που πουλάει κάρτες και έπιπλα μαγείας κάστρου να μετακινηθεί στην Μαγούπολη διότι κρατάει (κατά τη γνώμη μου) ένα αρκετά βαθύ και ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού μακριά από τους περισσότερους παίκτες.

  3) Να προστεθεί ένα έπιπλο μαγείας κάστρου (η ιδέα μου για το όνομα είναι "Μαγικός Μάγος / Magic Caster") στο οποίο θα τοποθετούμε κάρτες θησαυρού και θα τις βλέπουμε να εμφανίζονται. Κάτι σαν τις κάρτες εφέ που υπάρχουν ήδη αλλά σε μορφή επίπλου, με μεγαλύτερη ελευθερία.

  :ambrose_01:

 • Part 2 (και τελευταίο)


  Μάχη

  1) Βελτιωμένο AI για αρχηγούς. Από τη στιγμή που πρόκειται για παιχνίδι καρτών στο οποίο παίζει μεγάλο ρόλο η λογική, ένα καλύτερο AI (τουλάχιστον για τους σημαντικούς αρχηγούς) δεν φαίνεται εξωπραγματικό. Κάτι τέτοιο θα έκανε τις μάχες με απλά τέρατα ενοχλητικό, αλλά τις μάχες με αρχηγούς που παίζουμε μεγάλο ρόλο στην ιστορία (Μάλιστερ, Μοργκάνθη, Μυελό) ενδιαφέρον.

  2) Εξοπλισμός που δίνει λίγα αρνητικά στατιστικά μαζί με ανεβασμένα θετικά στατιστικά. Στην ουσία περισσότερες επιλογές για το build του κάθε μάγου, για την κάθε περίσταση. Για παράδειγμα ένα καπέλο που σου αφαιρεί κρίσιμο, για να σου δώσει περισσότερη ζημία, ή ένα δαχτυλίδι που μειώνει την πιθανότητα βόλων ισχύος αλλά δίνει περισσότερη μέγιστη ζωή από τα υπόλοιπα δαχτυλίδια του επιπέδου του.

  3) Ημι-ελεγχόμενα τσιράκια. Ένας τρόπος να αλλάζουμε την στρατηγική των τσιρακιών μας κατά την διάρκεια τις μάχης. Για παράδειγμα "Επίθεση", "Υποστήριξη", "Θεραπεία", "Ελεύθερο". Το να ελέγχουμε τα τσιράκια μας με ακρίβεια πιστεύω πως θα προκαλούσε θέματα στον τομέα του PvP αλλά λίγος παραπάνω έλεγχος από ότι έχουμε τώρα θα τα έκανε πολύ ποιο χρήσιμα σε PvE.

  4) Ένα ξόρκι ήλιου που να κάνει ποιο δυνατές τα αρνητικά γούρια (αδυναμίες, μείωση στόχου, μείωση θεραπείας).


  Τερατολογία (2)

  4) Εξειδίκευση μετά από αφαίρεση αρκετού άνιμους από ένα συγκεκριμένο τέρας. Το πρώτο μέρος τις ιδέας είναι ένα πινακάκι στο σύγγραμμά τερατολογίας το οποίο μας δείχνει τα ακριβές στατιστικά του κάθε τέρατος από το οποίο έχουμε αφαιρέσει ένα συγκεκριμένο αριθμό άνιμους. Επίσης νομίζω πως θα βοηθούσε αρκετά με το farming αν κερδίζαμε ένα μικρό μπόνους στην ζημία που προκαλούμε σε αυτά τα τέρατα (έως 10%).

  372PT1k.png