Μαγοι και βρισιες

 • Σημερα ενα μαγος αρχιξε να μου βριζει την μανα με πολυ εσχρα λογια χορισ καποιον σημαντικο λογο Εχω σκρινσοτ πως γιναιτε να το στειλω σε καποιον μοντερειτορ για να δουμε τι θα κανουμε με το θεμα? Δεν λεει να το ποσταρω εδω γιατι θα πρεπει να κανω σενσορ τις βρισιες λογικα

 • Στο τικετ να ξέρεις δέχονται σκρινσοτ μόνο από δημόσια μηνύματα όχι από private . Κάνε του αγνόηση αρχικά .

  :death:Ντίλαν Σημάδι Κρανίου 130:death:

  :ice: Ισαάκ Ποταμός Παγετού 130:ice:

  :storm:Ντίλαν 130:storm:

  • Εαν η εικόνα είναι από δημόσιο διάλογο μέσα στο παιχνίδι, μπορείς να κάνεις τίκετ, με εγγραφή στην υποστήριξη (από το ίδιο εμαιλ που έχεις τον χαρακτήρα σου στο παιχνίδι) και να ανεβάσεις εκεί την εικόνα που έχεις.


  • Εαν ο διάλογος είναι από προσωπική συνομιλία, δεν θα μετρήσει. Θα χάσεις χρόνο με το να κάνεις τίκετ στην υποστήριξη του παιχνιδιού, καθώς δεν επιτρέπει εικόνες με προσωπικούς διαλόγους μέσα από αυτό. Η απάντηση θα είναι ίδια: Κάνε αγνόηση. Το θέμα της εξύβρισης των παικτών μέσα στο παιχνίδι, είχε γίνει πάλι θέμα, στο παλιό φόρουμ, από παίκτες που έμπαιναν με μικρά επίπεδα και έβριζαν στο πάρκο , χωρίς λόγο και αιτία , άλλους παίκτες, μη φοβούμενοι να χάσουν τους λογαριασμούς τους, λόγο ότι έφτιαχναν νέους, για αυτόν τον λόγο.


  • Σε εκείνη την περίπτωση ναι, δεν ήταν εύκολο να ελεγχθεί η κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση όμως, όλοι πια γνωρίζουμε ποια είναι αυτά τα 2-3 άτομα που το κάνουν αυτό, εσκεμμένα, επανειλημμένα και κατ' εξακολούθηση, χωρίς καμία ενοχή, συνεχίζουν να ενοχλούν , να προσβάλλουν παίκτες μέσα στο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας και προσωπικά δεδομένα, γνωρίζοντας τους μέσο fb. Τους αναγκάζουν να φύγουν από το λόμπυ του pvp , από το Πάρκο , από μπουντρούμια και από όπου βρουν άλλους παίκτες-θύματα, αμέριμνους. Δυστυχώς φίλε μου Βαγγέλη, δεν υπάρχει απάντηση που μπορεί να σε καλύψει σε αυτή σου την απόγνωση και ούτε θα πάρεις από κανέναν, γιατί έτσι είναι ο κανόνας του παιχνιδιού αυτού. Πριν χρόνια ήταν διαφορετικά, μετά ο κανόνας άλλαξε.


  • Το αποτέλεσμα θα είναι στο τέλος, να κάνουν όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού αγνόηση αυτά τα 2-3 άτομα, που είναι δειλά και εκμεταλλεύονται τον κανόνα υπέρ τους , για να γελάνε εις βάρος άλλων, απομακρύνοντας παίκτες από το παιχνίδι. Όπως μου έχουν γίνει και προσωπικά δεκάδες παράπονα.
  • Δεν νομίζω να μπορεί να σε καταλάβει κάποιος, ειδικά αν δεν του έχουν βρίσει την οικογένεια του , χωρίς λόγο, όπως είμαστε οι περισσότεροι θύματα αυτής της ατιμώρητης και απαράδεκτης συμπεριφοράς, μέσα σε αυτό το παιχνίδι, που κατά βάση παίζουν μικρά παιδιά.


  • Μακάρι να υπήρχε εξαίρεση στον κανόνα, αν αυτό γινόταν σε πάνω από κάποιον μεγάλο αριθμό ατόμων στο παιχνίδι, που όντως έχει γίνει, τουλάχιστον εγώ από όσο γνωρίζω και γνωρίζουμε όλοι.


  • Η κατάσταση απλά είναι τραγική. Και η Εταιρεία είναι σε αυτό το παιχνίδι, ηθικός αυτουργός αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, που δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει, ενώ υπάρχουν δεκάδες τίκετ.


  • Ελπίζω να συνεχίσεις να παίζεις αυτό το παιχνίδι και να μη ζεις με το φόβο σε ποιον θα μιλάς μέσα σε αυτό.Παρόλα αυτά, η δημοσίευση τέτοιων εικόνων, δεν είναι σωστή να βγαίνει δημόσια. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά πάντα υπάρχουν και κανόνες. Τέτοιες συνομιλίες θα έπρεπε μόνο να ανεβαίνουν σε τικετς στην υποστήριξη και να τα αναλαμβάνουν οι υποστηρικτές, όπως και θα έπρεπε.Όπως και δεν επιτρέπεται και στο φόρουμ η δημοσίευση προσωπικών διαλόγων και σε πολλά fanpages και έτσι είναι το σωστό.


  • Όμως καταλαβαίνω την απόγνωση κάποιου, όταν η κατάσταση είναι εντελώς άδικη. Παρόλα αυτά συνιστώ ψυχραιμία.

  Καλή συνέχεια και ελπίζω να βρεις το δίκιο σου κάποια στιγμή, για όσους δεν το βρήκαν.