Εορταστικό Πάρτυ 2020 στο Ναυάγιο Πολάρις!

 • Εορταστικό Πάρτυ 2020!  4Z71geF.png


  Οι γιορτές φτάνουν στο τέλος τους,

  το Νέο έτος διαδέχτηκε το παλιό και η Event team του Discord server :

  Wizard101 Greek Community,

  ξεκινάει τη Νέα Χρονιά με ένα Εορταστικό Πάρτυ στο Ναυάγιο Πολάρις, γεμάτο εκπλήξεις!  Σας περιμένουμε όλους , αυτή τη Κυριακή στις 4:00 μ.μ στο Πάρκο,

  με εορταστική διάθεση, για να ξεκινήσουμε το 2020 , γεμάτο με χαρά και διασκέδαση!  Πρόγραμμα Πάρτυ:


  • 4:00-4:15 Συγκέντρωση στο Πάρκο και τηλεμεταφορά στο ναυάγιο Πολάρις, από πόρτερς της Event Team. Οι παίκτες που θα βοηθήσουν στην τηλεμεταφορά, θα ανακοινωθούν λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το event σε αυτό το θέμα για να γνωρίζεται το όνομα και την εμφάνιση τους.
   Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να έχουν έστω μια κενή θέση φίλου, για να προσθέσουν αυτούς που θα τους μεταφέρουν ή για να προσθέσουν εμένα σε περίπτωση που κερδίσουν κάποιο δώρο!


  • 4:15-4:25 Τηλεμεταφορά παικτών και αναμνηστικές φωτογραφίες. Ανοιχτά πορτ , μέχρι να καλέσουν οι συμμετέχοντες και άλλα άτομα που δεν πρόλαβαν να έρθουν.
  • Ta port κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών θα κλείνουν και θα ανοίγουν μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο παιχνίδι. Εκτός από το τελευταίο μέρος του PvP Πάρτυ, που θα παραμείνουν ανοιχτά!


  • 4:25-4:45 Διαγωνισμός ψαρέματος:

   Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να φοράνε τα ρούχα ενέργειας τους και να συμμετέχουν σε διαγωνισμό συγκεκριμένης λίμνης, που θα ανοίξει για τον διαγωνισμό. Θα ζητηθούν να πιαστούν τα εξής ψάρια, με 3 λεπτο χρονόμετρο στο καθένα:

  • 1o) Ψάρι-Κόμικ Ναπολεγκουίν

   2ο) O Καρυοθραύστης

   3ο) Πεσκανδρίτσα-Γκύ  • Οι Παίκτες, θα πρέπει να ξεκινούν να ψαρεύουν το κάθε ψάρι, με τη συγκεκριμένη σειρά, όσο βλέπουν το χρονόμετρο στις οθόνες τους, μετά από τις οδηγίες των συντονιστών-κριτών.
  • Να απομακρύνονται από τη λίμνη όταν πιάνουν το κάθε ψάρι, μέχρι να τελειώσει ο χρόνος για να το πιάσουν και οι υπόλοιποι. Όσοι καταφέρνουν να το πιάσουν μέσα στο χρονικό περιθώριο , θα περνάνε στην επόμενη φάση και οι υπόλοιποι θα απομακρύνονται από τη λίμνη.
  • Ο παίκτης, που θα καταφέρει να φτάσει στο 3ο στάδιο, με τη σειρά ψαρέματος που θα ανακοινώνεται μέσα στο παιχνίδι από τους συντονιστές της Event Team και πιάσει πρώτος τη Πεσκανρδίτσα-Γκύ, θα κερδίσει ένα μεταφορικό επιλογής του από το κατάστημα κορωνών, που θα παραδοθεί άμεσα από εμένα, αξίας έως 15,000. (Δεν θα μπορεί να επιλέξει μεταφορικά που μπορεί κάποιος να αγοράσει και με χρυσό).


  • 4:45-5:00 Διαγωνισμός κρυφτού:
   Οι παίκτες, θα πρέπει να βρουν τα πιο απίθανα σημεία του σπιτιού, μέσα ή έξω για να κρυφτούν και να μην γίνουν έλφ, όταν τους κυνηγάνε όσοι έγιναν έλφ και έχασαν! Μην ξεχνάτε την μυστική λίμνη του Πολάρις! Ο νικητής, θα κερδίσει ένα ραβδί επιλογής του από το κατάστημα κορωνών, που θα του παραδοθεί άμεσα από εμένα, αξίας έως και 6,495 κορώνες!
  • Μην ξεχνάτε ότι στα αστέρια που θα εμφανίζονται τυχαία μέσα στο σπίτι, καλύτερα να αποφύγετε το ανοιχτό κίτρινο-πράσινο που σας τηλεμεταφέρει τυχαία σε διάφορα σημεία, γιατί μπορεί να εγκλωβιστείτε μέσα σε δέντρα και διακόσμηση που θα είναι το σπίτι γεμάτο. Δεν θα μπορώ να σας ελευθερώσω, μέχρι να τελειώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.
  • 2020-01-03-01-38-59.gif
  • Χρησιμοποιείστε καλύτερα τους κανονικούς τηλεμεταφορείς του σπιτιού!


  • 5:00-5:20 Διαγωνισμός χορού!
   Οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρωθούν μέσα στο σπίτι, στο παγοδρόμιο και να διαγωνιστούν στο χορό, κάνοντας τον Χαν, να χορεύει όπως τα βελάκια! Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στα 3 λεπτά. Σε περίπτωση που υπάρχει ισοπαλία , θα ξεκινήσει 5 λεπτο ή 7 λεπτο και 10 λεπτο, μέχρι να έχουμε νικητή! Ο νικητής θα κερδίσει ένα σετ μεγάλο σνάκ (7 μέγα σνακ), αξίας 2,500 κορώνων ή σετ επιλογής του ή ελιξίρια από το κατάστημα κορώνων, ίδιας αξίας. Τα δώρα θα παραδοθούν απευθείας από εμένα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα μοιραστούν τα δώρα οι νικητές.


  • 5:20-6:00 PvP Πάρτυ !

   Οι συμμετέχοντες και καλεσμένοι, θα μεταφερθούν στην αρένα του pvp, για να μπουν στην αρένα, τυχαία και χωρίς κάποιον περιορισμό επιπέδου για 4v4 pvp, είτε με ρούχα ενέργειας, είτε όπως θέλουν, είτε μικρά επίπεδα, είτε μεγάλα! Εκεί θα συνεχίσει το πάρτυ και θα ανοίξουν τα πορτ και πάλι για να έρθουν και άλλοι παίκτες. Θα παίζονται συνεχόμενα pvp! Κατά τη διάρκεια, θα κάνω εγώ κάποιες ερωτήσεις και ο πρώτος που θα απαντάει και θα φαίνεται η σωστή απάντηση στο τσατ το δικό μου, θα κερδίζει επιτόπου ένα σετ επιλογής του από το κατάστημα κορώνων, με άμεση παράδοση.

   *Οι ερωτήσεις θα είναι απλοί αριθμοί, που θα αναγραφούν από πριν σε κρυφό κανάλι του Discord server που θα έχω μόνο εγώ πρόσβαση και θα γίνει ορατό, μετά το πέρας του event, μαζί με screenshots, από τα ψάρια (αν κάποιος το πιάσει μαζί με άλλον, ταυτόχρονα, να δούμε τον νικητή, εφόσον χρειαστεί), καθώς και screenshots, από το τσάτ μου με την σωστή απάντηση των αριθμών που θα δίνουν οι παίκτες, όπως θα φαίνεται και θα μετρήσει μόνο από εμένα, για το ποιος το είπε πρώτος.


  • Διαγωνισμός Φωτογραφίας:

   Με το πέρας του event και για ακόμα 3 ώρες, μέχρι της 9:00 το βράδυ, οι παίκτες θα μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες, στο ίδιο ποστ που έχει ανακοινωθεί ο διαγωνισμός, με έναν αναμνηστικό τίτλο και την φώτο μαζί. Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι με εσάς, με φίλους σας ή γενικά πλάνα μέσα στο Πολάρις, κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών , αστεία ή όπως επιθυμείτε, αρκεί να φαίνεται ότι διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια του event στο συγκεκριμένο κάστρο! Διαλέξτε τις αγαπημένες φωτογραφίες ή ανεβάστε τις όλες, αρκεί να έχετε κλείσει το προσωπικό σας τσατ (να μην φαίνεται ο διάλογος). Δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους ή διαστάσεων. Θα μπορείτε αν θέλετε να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία με φωτομαντεία και φούσκες συνομιλίας ή να αφήσετε να φαίνονται οι φούσκες συνομιλίας των παικτών ή η δική σας, αν θέλετε να γράψετε κάτι ή είναι μέσα στη φωτογραφία, όπως ευχές κτλ. Μετά της 9 το βράδυ, θα κλείσουν οι συμμετοχές και θα γίνει σχετική ανακοίνωση και θα επιλεχθεί από την Event Team, μια από κάθε μέλος, για να μπουν σε ξεχωριστό ποστ.
  • Μπορείτε φυσικά να προτείνετε και εσείς οι ίδιοι ποια φώτο προτιμάτε να διαγωνιστεί, κατά τη διάρκεια που θα τις ανεβάζετε. Θα δημιουργηθεί poll και θα ψηφίσουν όσα μέλη του φόρουμ επιθυμούν. Το ποστ θα έχει δημιουργηθεί, μέχρι και της 12 το βράδυ της Κυριακής και θα παραμείνει ανοιχτό, για 24 ώρες, μέχρι και την Δευτέρα 06/01/19 τα μεσάνυχτα. Ο νικητής, θα κερδίσει μια Paysafe Card των 10 ευρώ, που θα την παραλάβει μέσω προσωπικού μηνύματος στο φόρουμ από εμένα!


  • Μη ξεχνάτε πως για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό φωτογραφίας, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο φόρουμ και η είσοδος του σε αυτό επιτρέπεται μόνο από έναν λογαριασμό ανά παίκτη, με το ίδιο εμαιλ που έχει στο παιχνίδι.


  • Η Event Team , μπορεί να συμμετέχει και αυτή στα παιχνίδια του Πάρτυ, αφού θα παίζει με ίσα κριτήρια με τους παίκτες, εφόσον το θελήσει, αλλά όπου συμμετέχει, δεν θα μπορεί να είναι συντονιστής-κριτής. Δεν θα μπορεί επίσης να πάρει μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι του φόρουμ με τις φωτογραφίες. Θα ανεβάσουμε άλμπουμ αναμνηστικών φωτογραφιών όμως ξεχωριστά, εκτός διαγωνισμού, όπως κάνουμε σε κάθε event καθώς και βίντεο με το Πάρτυ!


  Η Ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού και του φόρουμ, δεν φέρει καμία ευθύνη για τον διαγωνισμό και τα δώρα, αλλά είναι καλεσμένη και αυτή να παραβρεθεί και να διασκεδάσει μαζί μας!  Σας περιμένουμε όλους!  Με εκτίμηση

  Η Event Team του Discord server

  Wizard101 Greek Community
  hIJu5rH.png  Creator & Leader of Event Team:

  *fire*Έριν Κάλεσμα Αετού*fire* - Ιδέα/Διοργάνωση/Δώρα


  Master Of Event Team:

  *death*Μάρκ Σημάδι Ξωτικού*death* - Βίντεο/Φωτογραφίες


  Master Of PvP Event:

  *death*Κυνηγός Λάμψη Θανάτου*death*


  Συντονιστές/Κριτές:

  *fire*Άντριου Εξουσία Ήλιου*fire*

  *ice*Λήδα Κάτοχος Πάγου*ice*

  *balance*Φιόνα Μάτια Αετού*balance*


  Supporters:

  *myth*Άρλεν Κάλεσμα Τρόλ*myth*

 • Μικρές διευκρινήσεις:


  Στον διαγωνισμό ψαρέματος :

  Tα ψάρια που ζητούνται για τον διαγωνισμό , θα υπάρχουν και σε αόρατο ενυδρείο με μαγεία κάστρου στη λίμνη έτσι ώστε να μπορούν να δούν την εμφάνιση τους και όσοι δεν τα γνωρίζουν ή δεν θα συμμετέχουν και θα είναι απλοί παρατηρητές σε εκείνο το διαγωνιστικό κομμάτι.

  Μικρά tips:

  Για το πρώτο ψάρι, μια απλή έλξη κατηγορίας 2 και έλξη να έρθει κοντάς σας, με δόλωμα 2 ή 3 πάγου , θα πιάσετε πολύ εύκολα το πρώτο.


  Για το δεύτερο, μια απλή επαναφορά ψαριών και έλξη μύθου και κοντά σας, με δόλωμα 1 ή 2 θα σας δώσει σε λίγα λεπτά το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Για το τρίτο, μια απλή επαναφορά και έλξη ζωής και κοντά σας, με δόλωμα 1 ή 2 , θα σας δώσει σε λίγα λεπτά το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν έχετε αυτά τα ξόρκια στην κατοχή σας.


  Πρίν την έναρξη του τρίτου μέρους, όπως αναφέρθηκε, αυτοί που θα έχουν περάσει το 1ο και 2ο μέρος, θα ρωτηθούν αν χρειάζονται ελιξήριο ενέργειας, έτσι ώστε να συνεχίσουν στην 3η φάση, που θα είναι πια χωρίς χρονόμετρο, αφού θα περιμένουμε μέχρι κάποιος να το πιάσει πρώτος.

  Στην 1η κ 2η φάση, εφόσον δεν θα υπάρξει νικητής μέσα στο χρονόμετρο, θα δοθεί παράταση ακόμα 3 λεπτά.


  Για το διαγωνισμό κρυφτού:

  Θα γίνει μια μικρή πρόβα-τεστ, πριν το κανονικό event, για να μπορούν οι παίκτες να συντονιστούν και να κρυφτούν ή να βρούν σημεία στο σπίτι και να καταλάβουν όλοι τι πρέπει να κάνουν. Στη πρόβα, θα υπάρξει νικητής, που θα κερδίσει και αυτός δώρο επιλογής ραβδί 4,995 κορωνών.


  Για το διαγωνισμό χορού:

  Σε περίπτωση που υπάρχει ισοπαλία οι νικητές θα μοιραστούν τα δώρα, εφόσον είναι πάνω από 2 και εφόσον έχουν φτάσει στο 4ο στάδιο το 10 λεπτο. Σε περίπτωση όμως που οι νικητές είναι ακριβώς 2, στο τελικό στάδιο, τότε θα κερδίσουν και οι δυο, ισάξια δώρα. 2,500 κορωνών. Σε περίπτωση που έχουμε άμεσα νικητή στο 3 λεπτο, θα επαναλάβουμε το διαγωνισμό 2η φορά, με 2ο νικητή!


  Στο Party PvP:

  Θα δοθούν συνολικά, περίπου 30 σετάκια επιλογής από 399-499, ανάλογα τους καλεσμένους.


  Εκτός από το ψάρεμα και το κρυφτό, σε όλα τα άλλα παιχνίδια, οι παίκτες μπορούν να επιλέγουν αντί το δώρο, το σύνολο της αξίας που κέρδισαν σε κορώνες , σε σετάκια επιλογής τους επιτόπου. Γι'αυτό, θα ζητήσω την κατανόηση σας, επειδή το event θα βρίσκεται σε εξέλιξη , θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να περάσουμε στο επόμενο, γιατί οι παίκτες θα λαμβάνουν τα δώρα τους επιτόπου.


  Το Κάστρο μου, δεν θα μπει στις επισκέψεις, οι παίκτες θα πρέπει να τηλεμεταφερθούν από το Πάρκο, μέσο των Πόρτερς.

  Το Πολάρις είναι ήδη στολισμένο, όσοι το θυμούνται από προηγούμενες χρονιές, αλλά δεν θα έχει μέσα τα μπουντρούμια οικίας.

  Αυτά παραμένουν στον Σκοτεινόβαλτο.


  Υπολογίζεται μέσα στο παιχνίδι να δοθούν συνολικά δώρα αξίας 50,000 κορωνών! Και επιπλέον 9,750 στο φόρουμ με τον διαγωνισμό φωτογραφίας :)


  Οι νικητές και τα δώρα θα ανακοινωθούν εδώ στο τέλος του event.


  *Μη ξεχάσετε πως στο διαγωνισμό φωτογραφίας, οι ομαδικές αναμνηστικές φωτογραφίες που θα βγάλουμε όλοι μαζί ή με τους νικητές , δεν θα μετρήσουν για το διαγωνιστικό μέρος :)

  Δεν χρειάζεται να τραβήξετε βίντεο, θα το κάνουμε εμείς για εσάς. Εσείς απλά ελάτε να διασκεδάσετε και να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες!  Ελπίζουμε να έρθετε όλοι!


  Αν έχετε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με κάποιο μέλος της Event team ή να τις γράψετε σε αυτό το θέμα.

 • Ο παίκτης-porter που θα μπορείτε αύριο να κάνετε φίλο στο Πάρκο, θα ονομάζεται Στήβεν και θα είναι όπως στη φωτογραφία.

  Οποιαδήποτε αλλαγή των Porters θα ανακοινωθεί μέχρι αύριο σε αυτό το θέμα.

  Όσοι τον κάνουν φίλο στο Πάρκο, θα τους προσθέσει στο τέλος σε ομαδική συνομιλία, επομένως θα πρέπει να αποδεχτείτε να μπείτε σε αυτή.


  Θα σας ενημερώσει πότε θα κάνετε πορτ πάνω του για να τηλεμεταφερθείτε στο Πολάρις.


  Ο Στήβεν , θα βρίσκεται καθ'όλη τη διάρκεια του Event , στο σπίτι σε εμφανές σημείο και AFK με ανοιχτά τα πορτ του, για να μπορούν να έρχονται όσοι έχει κάνει φίλους.


  Μη ξεχνάτε πως τα πορτ θα κλείνουν όταν ξεκινάει κάποιο παιχνίδι και θα ανοίγουν πάλι . Εκτός από το τελικό στάδιο του pvp party που θα παραμείνουν ανοιχτά προς όλους.


  Εσείς μπορείτε να έχετε ανοιχτά τα δικά σας πορτ σε όλη τη διάρκεια και να καλείτε φίλους σας που βλέπετε online!

  Καλή συνέχεια και σας περιμένουμε όλους!

  NMPDCYI.png?1


 • Οι προετοιμασίες συνεχίζονται για το Εορταστικό Πάρτυ!

  Στις 4 ακριβώς σήμερα και για 15 λεπτά μόνο, ο Στήβεν και η Event Team, θα βρίσκονται στο Πάρκο για να να τον κάνετε φίλο να μεταφερθείτε στο Πολάρις , όταν σας ενημερώσουμε μέσα στο παιχνίδι!


  Σε περίπτωση που κάποιος αργήσει να μπει, θα βρίσκεται ο Γκόρμαν, σε όλη τη διάρκεια του event στο Πάρκο, για να σας μεταφέρει στο Πάρτυ.

  Όποιος θα θέλει να μεταφερθεί, απλά θα του στείλει αίτημα φιλίας.


  Μη ξεχνάτε πως όσο τον βλέπετε AFK να γυρίζει, τότε θα είναι σε εξέλιξη κάποιο παιχνίδι ή διαγωνισμός, άρα θα πρέπει να περιμένετε να τελειώσει για να σας μεταφέρει!


  ld0y1zs.jpg?1


  Μικρές διευκρινήσεις ακόμα:

  Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν συμμετοχές στον πρώτο διαγωνισμό ψαρέματος, το δώρο θα δοθεί στο τέλος στην λοταρία με τους αριθμούς και τα σετάκια αξίας έως 399-599 κορώνες το ένα, στο Party PvP! Οι 30 αριθμοί έχουν ήδη καταγραφεί σε κρυφό κανάλι (χωρίς δυνατότητα επεξεργασίας και έχουν κλειδώσει, με ορατότητα μόνο από εμένα και από τον Super Administrator).


  Επίσης, στο δώρο με το μεταφορικό, μπορεί κάποιος να επιλέξει μέχρι 15,000 κορώνες μεταφορικό, εκτός όπως είπαμε εκείνα που μπορεί να αγοράσει με χρυσό.


  Τέλος, για όσους συμμετέχουν στο ψάρεμα, θα είναι ο χρόνος 3 λεπτά, αλλά σε περίπτωση που κανείς δεν το πιάσει σε εκείνο το χρόνο, θα δοθεί αυτόματα παράταση άλλα 3 λεπτά. Όσοι φτάσουν στο 3ο στάδιο , πριν την έναρξη θα πάρουν όλοι ελιξίριο ενέργειας για να συνεχίσουν από εμένα!


  Θα γίνει σχετική ανακοίνωση πάλι, λίγο πριν την έναρξη του Πάρτυ εδώ στο φόρουμ!


  Με την λήξη του Πάρτυ, πάλι θα γίνει ανακοίνωση από εμένα, οτι οι συμμετέχοντες, θα μπορούν να αρχίσουν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους!


  Σας περιμένουμε όλους! <3

 • Ξεκινάμε , ελάτε στο Πάρκο όλοι! Στο βασίλειο Anthi!

 • To Party, συνεχίζεται! τελειώσε το διαγωνιστικό μέρος και είμαστε στο Party pvp, οσοι δεν προλαβαν να ερθουν μπορουν να πανε παρκο να κανουν φιλο τον Γκορμαν να τους μεταφερει στο παρτυ.


  Οι υπολοιποι μπορουν να αρχισουν να ανεβαζουν φωτογραφιες μεχρι της 9 το βραδυ σε αυτό το θεμα!


  Σας ευχαριστούμε που ήρθατε!

 • Για την συμμετοχη μου θα ηθελα την φωτογραφια με την φαλαινα, την 2η δηλαδη

  :flg_gr:Μέλος Wizpedia101:flg_gr:  Ρόμπερτ Ασπίδα Γης:storm:  Ντάνιελ Σπαθί Τέρατος:death:  Ιάσων:life:  Φλιντ:fire:   Σων:balance:

  Edited 5 times, last by Jhinsu ().

 • Σας ευχαριστούμε όλοι για τις συμμετοχές σας και τις τόσο όμορφες φωτογραφίες !


  Θα ανακοινωθούν μέχρι αύριο οι νικητές και τα δώρα , καθώς και οι αριθμοί που κέρδισαν στη λοταρία στο πάρτυ πβπ στο τέλος!


  Θα ανοίξει νέο θέμα με τις επιλεγμένες φωτογραφίες που προτείνατε εσείς, με Poll μέχρι τα μεσάνυχτα για να ψηφίσουν όλοι όσοι επιθυμούν gia 24 ώρες , για τη 10 αρα paysafe!


  Σύντομα θα ανεβάσουμε και τις δικές μας αναμνηστικές φωτογραφίες που έβγαλε όλη η event team και ποιο αργότερα βίντεο σε αυτό το θέμα όταν θα το έχουμε έτοιμο!


  Οι ώρες ήταν αρκετές , μαζί με τον διαγωνισμό του φόρουμ κλείσαμε μαζί σχεδόν 4 ώρες!


  Ελπίζουμε να περάσατε καλά , καλή Χρονιά και μη χάσετε πάντα την αγάπη σας για τα παιχνίδια και την συνεργασία που μαθαίνει κάποιος μέσα από αυτά!

 • Η ψηφοφορία ξεκίνησε! Μπορείτε να ψηφίζετε για 24 ώρες από τώρα, τις αγαπημένες φώτο από 1-2 ψήφους! Ο νικητής με το πέρας της ψηφοφορίας θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπική συνομιλία στο φόρουμ, για να παραλάβει το δώρο του, μια paysafe card 10 ευρώ!


  Η φωτογραφία της Anastasia είναι εκτός διαγωνιστικού μέρους όπως είχε ανακοινωθεί ήδη για την Event Team .


  Η υποστήριξη του φόρουμ, δεν φέρει καμία ευθύνη για τον διαγωνισμό και τα δώρα!


  Καλή επιτυχία σε όλους <3


  Το ποστ που άνοιξε για ψηφοφορία είναι εδώ:

  Poll φωτογραφίας, για το event Εορταστικό Party 2020!


 • Λίγες φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του Πάρτυ και τις πρόβες και τις δοκιμές που κάναμε με την Event Team , μέχρι τον τελικό στολισμό και τις διορθώσεις στο Ναυάγιο Πολάρις από εμένα.


  Πίσω από τις κάμερες, λίγες μέρες πριν, τα τεστ και οι δοκιμές για να είναι το σπίτι έτοιμο, μια μικρή γεύση από διάφορες φώτο από την event team!


  Δείτε το φώτο άλμπουμ εδώ! :lover_01: • Έτοιμο και το φωτογραφικό άλμπουμ με τις αναμνηστικές φωτογραφίες που τράβηξε η Event Team κατά τη διάρκεια του μεγάλου Πάρτυ στο Ναυάγιο Πολάρις εδώ!


  Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι, εκ μέρους εμένα προσωπικά και της event team του σέρβερ , ελπίζουμε να περάσατε καλά και να το διασκεδάσατε!


  Έπεται συνέχεια σε λίγες ώρες, με φωτογραφίες από τους νικητές, τα ονόματα τους, τα δώρα καθώς και screenshots από τη λοταρία που έγινε!


  Θα τα δείτε όλα και στο βίντεο που ετοιμάζουμε!


  Μείνετε συντονισμένοι στο θέμα για την ψηφοφορία!


  :group:

 • Ο νικητής από την ψηφοφορία του φόρουμ , είναι ο Jhinsu ! .

  Συγχαρητήρια! Το δώρο παραδόθηκε!


  Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές <3

  Ελπίζουμε όλοι να περάσατε όμορφα και να διασκεδάσατε!


  Η φωτογραφία του Νικητή !


  LAQASxO.jpg


  Δόθηκαν συνολικά δώρα αξίας περίπου 50,000+ κορωνών στο παιχνίδι μέσα, μαζί με αναμνηστικά δώρα στην αγαπημένη μου Event team του Discord Server Wizard101 Greek Community, που με βοήθησε και με στήριξε (και με ανέχτηκε 6 ώρες σχεδόν :saint:) σε ομαδική κλήση να συντονίζω το event, όπως κάθε φορά που γίνεται μέσα από VC και τα δικά της κανάλια μέσα στον σέρβερ .


  Την ευχαριστώ για τις πρόβες, τις δοκιμές, τα meeting , τις αφίσες, τα βίντεο και τις εικόνες, τις εγκρίσεις για τα κείμενα και τους κανόνες, τις διορθώσεις και προτάσεις και όλα όσα κάνει και είναι δίπλα μου, για να παρουσιάσουμε ένα τόσο μεγάλο event , που ξεπέρασε τις 4 ώρες.


  Συγκεκριμένα να ευχαριστήσω όσους κατάφεραν να παραβρεθούν από την Event team και να με βοηθήσουν, στις ανακοινώσεις μέσα στο παιχνίδι/ απαντήσεις σε απορίες/τηλεμεταφορές παικτών/κριτές/φωτογραφίες/βίντεο:


  Tην Anastasia για τη βοήθεια στις ανακοινώσεις/κριτής στο ψάρεμα μέσα στο παιχνίδι, τις φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες και κατά τη διάρκεια του , τον ThanasiShadoW για τις φωτογραφίες/κριτής και το βίντεο και τον Άρλεν Κάλεσμα Τρόλ για τις φωτογραφίες/ πόρτερ και γενικά για την στήριξη, την παρουσία τους και όλη τη βοήθεια τους καθ όλη τη διάρκεια του event.

  Να ευχαριστήσω τη Λήδα Κάτοχο Πάγου, τον thanathforos και τον UmbraKing , που μπορεί να μην κατάφεραν να μπούν την μέρα του event, αλλά στήριξαν το event μέσα από τα κανάλια της ομάδας και στηρίζουν με κάθε τρόπο τα event του σέρβερ :)


  Να ευχαριστήσω και πάλι όσους ήρθαν και συμμετείχαν και διασκέδασαν μαζί μας, τους παίκτες και την υποστήριξη του παιχνιδιού για την παρουσία τους!


  UPQl3eP.jpg


  ©️ Όπως και το τουρνουά Σκοτεινόβαλτου, έτσι και αυτό, θα καθιερωθεί από την ομάδα μας στο Discord server και θα διοργανώνεται όπως κάθε ιδέα μου/διοργάνωση που συμμετέχει και η event team , κάθε χρόνο, με μικρές διαφοροποιήσεις.


  Θα ακολουθήσει το βίντεο που τραβήξαμε, σε επόμενο ποστ, αφού περάσει από εγκρίσεις/προτάσεις και μοντάζ από εμένα όπως κάθε φορά και σε συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα. :)


  Μέχρι να το έχουμε έτοιμο, δείτε τις φωτογραφίες από τους νικητές, τα δώρα που επέλεξαν , το κανάλι της λοταρίας με τους αριθμούς που είχαν γραφτεί πρίν αρχίσει το event και ήταν γνωστοί μόνο σε εμένα και τον Super Administrator του σέρβερ UmbraKing , στο φωτογραφικό album εδώ!


  Τα δώρα αναλυτικά με τους νικητές είναι τα εξής:


  1o Δώρο, μεταφορικό επιλογής από κατάστημα κορώνων από το μίνι τουρνουά ψαρέματος που έφτασε στη τρίτη φάση και κέρδισε και ένα επιπλέον ελιξήριο ψαρέματος: Ντάνιελ Σπαθί Τέρατος / Μίνι Μαμούθ


  2ο Δώρο: Παιχνίδι Πυρκαγιάς 1η φορά, ένα ραβδί επιλογής από κατάστημα κορώνων, μέχρι 5000 κορώνες. Νικητής: Μπράντ / Ανερχόμενη Ράβδος


  3ο Δώρο: Παιχνίδι Πυρκαγιάς 2η φορά, ένα οποιοδήποτε ραβδί από το κατάστημα κορώνων. Νικητής: Άρλεν Κάλεσμα Τρόλ/ Ράβδος Χαλαζόκκοκου Τούνδρας


  4ο Δώρο: Παιχνίδι χορού 1η φορά, 1 μεγάλο πακέτο σνακ αξίας 2500 κορώνων . Νικητής: Άλεξ Καρδιά Δράκου


  5ο Δώρο: Παιχνίδι χορού 2η φορά, 1 μεγάλο πακέτο σνάκ ή 6 σετάκια επιλογής από κατάστημα κορώνων. Νικητής: Άλεξ Καρδιά Δράκου ( 6 σετ καταφύγιο τρόμου )


  6ο Δώρο: Λοταρία σετ επιλογής από τους παίκτες: Αριθμός 50: Ρέϊτσελ Αγκάθι Δράκοντα/Σετ Φωλιά του πανδαιμόνιου


  7ο Δώρο: Λοταρία σετ επιλογής από τους παίκτες: Αριθμός 39: Μάρκ Σημάδι Ξωτικού/Σετ Φωλιά Ιωβηλαίου


  8ο Δώρο: Λοταρία σετ επιλογής από τους παίκτες: Αριθμός 89: Άλεξ Καρδιά Δράκου/ Σετ Καταφύγιο Τρόμου


  9ο Δώρο: Λοταρία σετ επιλογής από τους παίκτες: Αριθμός 30: Άλεξ /Σετ μονοκερόφιλος


  10ο Δώρο: Λοταρία σετ επιλογής από τους παίκτες: Αριθμός 25: Ρέϊτσελ Αγκάθι Δράκοντα/Σετ Φωλιά του πανδαιμόνιου

  11ο Δώρο: Λοταρία σετ επιλογής από τους παίκτες: Αριθμός 3: Γουίλιαμ Όλεθρος Δράκοντα/ Σετ φωλιά Νιμπάρι


  12ο Δώρο: Λοταρία σετ επιλογής από τους παίκτες: Αριθμός 93: Άλεξ/ Σετ μονοκερόφιλος


  13ο Δώρο: Λοταρία σετ επιλογής από τους παίκτες: Αριθμός 1: Άλεξ / Σετ μονοκερόφιλος


  14ο Δώρο: Λοταρία , μεταφορικό τέλικό δώρο: Αριθμός 46: Επειδή εδώ σταμάτησε η λοταρία και μας κόλλησε το παιχνίδι, έδωσα σαν τελευταίο δώρο, ένα μεταφορικό επιλογής από το κατάστημα. Νικητής: Μπράμ / Αμάξι Μάρλειμπόουν  :group: