ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ (πως και έτσι?)

 • Στο ποστ για το update έγραφε πως θα υπάρξουν καταστήματα επίπλων σε κόσμους που δεν είχαν. Έψαχνα στην Χρυσαλίδα και βρήκα αυτό:


  Η ταμπέλα μπήκε, ο Μαγαζάτορας ακόμα διακοπές (δεν μπορείς να μπεις στις δύο πόρτες πίσω ούτε υπάρχει κάποιο άτομο εκεί)

  :star_:Φρεντ Νόμισμα Ιστορίας:star_:

  :myth: lvl 130 :myth:

  :ambrose_01: Επισκεφθείτε το κανάλι μου για ταινίες, σειρές, διαγωνισμούς και πολλά ακόμα :diego_01:

  :flg_gr: :flg_gr: :flg_gr:

  Edited 4 times, last by Fred-o Espresso ().

 • Fred-o Espresso θα σε παρακαλούσα να ρίξεις άλλη μια ματιά στο "Μεταφραστικά λάθη -ΠΡΟΣΟΧΉ ΔΙΑΒΆΣΤΕ!".

  Είπαμε να μεταφέρεις εδώ τα μεταφραστικά λάθη. Το thread δεν είναι ούτε για συζήτηση ούτε για μέρη του update που υποθέτετε ότι δεν μπήκαν. Στην ανακοίνωση της αναβάθμισης δεν είδα πουθενά να αναφέρει την Χρυσαλίδα. Και γενικά σε ότι έχει να κάνει με τα αντικείμενα που προστίθενται όπως στα έπιπλα μπορεί να γίνει και σταδιακά σε διάφορες ενημερώσεις.

  Επίσης στον τίτλο του thread πρέπει να αναφέρεται το λάθος για το οποίο δημιουργήθηκε. Το νήμα αυτό δεν είναι για να πείτε την άποψή σας για την αναβάθμιση ή να κάνετε παράπονα. Και φυσικά να είναι όπως στις οδηγίες με εικόνα και στα αγγλικά. Το νήμα δημιουργήθηκε για τους παίκτες για αμεσότητα και να αναφέρουν τα μεταφραστικά λάθη που θεωρούν ότι πρέπει να αλλάξουν. Δεν είναι δουλειά της ομάδας να τα ξαναμεταφέρει όπως πρέπει. Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες να αναφέρεις τα μεταφραστικά λάθη που έχεις δει σε τίκετ.

  Θα σας παρακαλούσα όλους σας να διαβάζετε τις ανακοινώσεις των αναβαθμίσεων πριν θεωρήσετε ότι κάτι δεν έχει γίνει και αν θέλετε να συζητήσετε η να παραπονεθείτε για κάποια αναβάθμιση να δημιουργείτε thread στην σπείρα. Εδώ είναι ΜΟΝΟ για τα μεταφραστικά και ορθογραφικά και σε ότι έχει σχέση με το κείμενο και οι αναφορές πρέπει να γίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο "Μεταφραστικά λάθη -ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ!".

  gkreisdance.gif